matluthfi90
     

matluthfi90

Views

44.33 M

Subscribers

476.80 K

Joining Date:
2008-01-20

Views

6.27 M

Followers

527.17 K

Uploads

65

V30:
5.78 K

ER30:
6x

Followers

1.12 M

Country

Category

Entertainment

Profile Type

Creator

Matluthfi90 Facebook Page Statistics

Total Views

6.27 M

Videos

65

Average Views/Video

96,527


Videos
  •   

  • Kalau hati tak kental jangan la tengok iklan ni
#RayaPalingTouching
#TnGRaya2018

www.fb.com/mytouchngo

      

  • Touchabarnyeee...
#RayaPalingTouching
#TnGRaya2018

YouTube youtube.com/Matluthfi90

Twitter twitter.com/Matluthfi90

Instagram instagram.com/Matluthfi90

Support Matluthfi90! paypal.me/Matluthfi90

      

  • Ada banyak jenis obses dalam dunia ni. Ada orang taksub dengan artis, ada yang gila dengan kecantikan, ada yang obses buat benda bodoh semata-mata nak jadi popular. Hampa rasa apa punca orang-orang macam ni jadi obses terlampau sangat?

Boleh tonton podcast penuh di YouTube Ais Kacang atau dengar di www.aiskacang.com.my dan muat turun aplikasi Ais Kacang di telefon anda!

      

  • Kali ni kami sembang pasai budak Instagram vs budak WeChat. Betui ka stereotype budak Instagram lagi hipster dan budak WeChat tak reti mengeja dengan elok?

Boleh tonton podcast penuh di YouTube Ais Kacang atau dengar di www.aiskacang.com.my dan muat turun aplikasi Ais Kacang di telefon anda!

      

  • Between laki dengan perempuan, hampa rasa sapa yang lagi susah nak move on? Ataupun move on tak move on ni tadak kaitan pun dengan gender?

Boleh tonton podcast penuh di YouTube Ais Kacang atau dengar di www.aiskacang.com.my dan muat turun aplikasi Ais Kacang di telefon anda!

      

  • YouTube youtube.com/matluthfi90

Twitter twitter.com/matluthfi90

Instagram instagram.com/matluthfi90

Paypal paypal.me/matluthfi90

      

  • Bulan Ramadan ni cukup pening nak buat pilihan.

Order dahmakan dan apply promo code “BETASTYML” untuk dapatkan RM12 off untuk first order hampa!

Visit www.dahmakan.com

YouTube youtube.com/matluthfi90

Twitter twitter.com/matluthfi90

Instagram instagram.com/matluthfi90

Support Matluthfi90! paypal.me/matluthfi90

      

  • Kita tengok macam mana Tan Sri Shahrir bersilat dengan soalan-soalan puaka @Matluthfi90

YouTube youtube.com/matluthfi90

Twitter twitter.com/matluthfi90

Instagram instagram.com/matluthfi90

      

  • YouTube youtube.com/matluthfi90

Twitter twitter.com/matluthfi90

Instagram instagram.com/matluthfi90

      

  • Apa jadi bila Haji Bakhil bertemu dengan ejen takaful? 

Sketsa ini adalah sekadar lakonan semata-mata. Kalau hampa nak tau lebih lanjut pasal hibah atau apa-apa tentang Takaful, boleh hubungi Perunding Takaful dari #GreatEasternTakaful atau layari bit.ly/igreatjannah.

Semoga kita semua boleh ambil iktibar bak kata orang-orang tua, beringat sebelum kena.

#HibahDemiJannah

YouTube youtube.com/matluthfi90

Twitter twitter.com/matluthfi90

Instagram instagram.com/matluthfi90

      

  • Memilih Pemimpin Untuk Noobs

      

 

 

Upload

2018-06-22

The above data represents video analysis and stats of Matluthfi90 Facebook page