Școala Curajului
     

Școala Curajului

Views

16.20 M

Subscribers

12.07 K

Joining Date:
2009-07-01

Views

7.49 M

Followers

109.68 K

Uploads

1228

V30:
2.95 K

ER30:
_ _

Followers

2.06 K

Country

_ _

Category

_ _

Profile Type

Creator

Curaj.TV Facebook Page Statistics

Total Views

7.49 M

Videos

1,228

Average Views/Video

6,098


Videos
 • Pedalare civico-politica la Bucureşti

    

 • Parcul Urban de Autobuze Chișinău exploatează pe ruta de autobuz 33, Chișinău – Dobrogea, rable vechi care otrăvesc cu gaze călătorii. Fumul de eșapament în loc să fie degajat afară el este eliberat în salon, punând în pericol viața și sănătatea călătorilor. În încercarea de a cere o explicație de la conducătorul autobuzului am fost agresat verbal și fizic, arătându-se deranjați de faptul că filmez rabla cu care primăria transportă călătorii.

    

 • Satra, expozitie personala de Gheorghe Lisita la Filarmonica Chisinau

    

 • FILM: "Masacrul de acasă", prezentarea filmului la #Pepeni

Fraţii Brega încă lucrează la film, dar o variantă de lucru va fi prezentată consătenilor în avanpremieră, duminică, după piaţă, la Casa de Cultură ”Nicolae Glib” din Pepeni.

Filmul durează aproape o oră, încă un ceas am putea să discutăm despre evenimentul sîngeros din iulie 1941 sau despre film.
INTRARE LIBERĂ, transmteţi şi altora.

Event pe facebook: https://www.facebook.com/events/1927488103993927/

    

 • Cum credeti, Trump stie sa inchida umbrela? Din aceste imagini, nu prea pare...

Via Рустем Адагамов

    

 • Așa justifică polițiștii aplicarea forței. Ne au de proști?

    

 • Poliția nu vrea să prezinte legitimația și folosește forța fizică față de cetățenii care le cer să respecte normele legale ...

“Acești polițiști m-au oprit o 2 luni in urmă cu pasageri și tot sa iscat un conflict dar nu mi-au făcut nimic. De data asta eram singu și sau permis multe. Mai întîi au cerut actele la lukoil eu am spus ca cînd mă va opri încazul în care voi încălca, atunci să-mi ceară acte dar așa nu au pentu ce să le ceară. Ei m-au lăsat să plec și peste 200m m-au ajuns. Am fost dus la dispensarul narcologic pentu a da analize, in acel timp un polițist a plecat la mașina mea și a căutat in ea telefonul ca să șteargă înscrierea. Înscrierea a șters-o dar nu toată am în telefon funcția de a restabili video-foto. Apoi am fost dus la inspectorat acolo am chemat salvarea polițiști cînd au auzit că vine salvarea m-au scos din sectorul de poliție și m-au cătăit prin oraș după ce salvarea mă sunat și au anulat chemarea ei m-au adus înapoi și ne-au întocmit 2 procese verbale. Nesubordonare și altul pe cîteva încălcări aberante”

A mai scris Sergiu, autorul acestui video.

Autor: Sergiu Ursu

    

 • Bătut și lăsat să zacă într-o pădure, pentru că a ignorat porunca unui funcționar

Un bărbat a fost snopit în bătăi și lăsat să zacă într-o pădure, pentru că a ignorat porunca unui funcționar. Este coșmarul prin care a trecut Boris Căpățână, fost șofer de TIR la o firmă din Stăuceni. El a mărturisit în exclusivitate la postul nostru de televiziune сă răfuiala s-a făcut la indicația fostului vicepretor al sectorului Centru, Chișinău, Vasile Urâtu. Acesta neagă acuzațiile.

Pe când activa la o firmă din Stăuceni, Boris Căpățână a fost anunțat de către șeful său că urmează să transporte carne în Irak, de la un nou client, Vasile Urâtu, pe atunci vicepretor al sectorului Centru.
 
Bărbatul povestește că neînțelegerile dintre el și Urâtu au început chiar din prima zi, când nu i s-ar fi permis să asiste la încărcarea mărfii, la abatorul din Ghindești. Mai mult. Șoferul ar fi fost trimis în Irak fără actele necesare și pus în situația să facă declarații false la vamă.

Sursa: Reportajul JurnalTV: https://goo.gl/GKvWg9
Emisiunea 60 Minute cu Vasile Năstase: https://goo.gl/uG9WUx

    

 • LIVE: Manifest al femeilor / Islanda 2018

    

 • Curaj.TV

    

 • Curaj.TV

    

 • Curaj.TV

    

Pedalare civico-politica la Bucureşti

 

 

Upload

2018-11-11

The above data represents video analysis and stats of Curaj.TV Facebook page