Evangelische Omroep
     

Evangelische Omroep

Views

13.00 M

Subscribers

10.72 K

Joining Date:
2008-01-14

Views

4.28 M

Followers

79.15 K

Uploads

189

V30:
9.54 K

ER30:
_ _

Followers

19.77 K

Followers

14.63 K

Views

2.05 K

Country

_ _

Category

_ _

Profile Type

Creator

Evangelische Omroep (EO) Facebook Page Statistics

Total Views

4.28 M

Videos

189

Average Views/Video

22,654


Videos
 • ‘Verward’ laat het leven zien door de ogen van een 'verward' persoon, grotendeels gefilmd door de persoon zelf. De film toont ook de worsteling van buren, woningcorporaties, hulpverlening, wijkagenten en rechters. Hoe om te gaan met iemand die geen hulp wil voor zijn waanideeën, en die zijn leven leidt in een gewone wijk? 'Verward' is een poging het debat over een goede omgang met verwarde mensen te ontwarren. Vanavond om 20:55 op NPO2.

    

 • Vanavond weer een nieuwe Nederland Zingt, met onder andere deze mooie uitvoering van 'Eens als de bazuinen klinken'! 🎶

    

 • God belooft ons dat Hij ons zal redden! 🙏
Een bemoedigende minipreek van Andries Knevel.

    

 • In een week tijd raakt Peter van der Vorst zijn beide ouders kwijt na een slopend ziekbed. Hij praat erover in 'Adieu God?' met Tijs van den Brink.

    

 • Vandaag is het #werelddownsyndroomdag Herinner jij je de mooie serie 'De laatste downer' nog? Je kijkt hem hier www.npostart.nl/de-laatste-downer/VPWON_1260607 terug!

    

 • Wat een spannende verkiezingsdag gisteren. Wat hoop jij voor de toekomst van ons land? #verkiezingen

    

 • Een mooie bemoedigende minipreek van Jurjen ten Brinke! Wat is jouw eerste ervaring met God?

    

 • 🎶Alle poorten zien uit naar de dag dat U komt 🙏

    

 • Zaterdag 11 mei gaat het gebeuren! Ben jij er ook bij?

    

 • Wat een weertje hè? Tijd om thuis onder de dekens te kruipen en een serie te bingewatchen. 'Als De Dijken Breken' is met dit onstuimige weer misschien toepasselijk. ;-) Deze EO serie staat vanaf deze week op Netflix!

    

 • De radiostudio van Open Huis staat vandaag in UMC Utrecht. Waarom? Deze week is de landelijke ‘Week van Zorg en Welzijn’. Presentator Tom Herlaar gaat vanmiddag in gesprek met internist-oncoloog Rhodé Bijlsma. Zij is werkzaam op de een speciale poli voor jongeren met kanker en doet onderzoek naar kanker & DNA. Luister vanmiddag om 14:00 naar NPO Radio 5 en praat mee!

https://www.nporadio5.nl/openhuis
EO Radio 5

    

 • Wat denk jij: leidt het groeiende lerarentekort tot ongelijkheid?

    

‘Verward’ laat het leven zien door de ogen van een 'verward' persoon, grotendeels gefilmd door de persoon zelf. De film toont ook de worsteling van buren, woningcorporaties, hulpverlening, wijkagenten en rechters. Hoe om te gaan met iemand die geen hulp wil voor zijn waanideeën, en die zijn leven leidt in een gewone wijk? 'Verward' is een poging het debat over een goede omgang met verwarde mensen te ontwarren. Vanavond om 20:55 op NPO2.

 _ _

 _ _

Upload

2019-03-25

The above data represents video analysis and stats of Evangelische Omroep (EO) Facebook page