xhamia mbret
   

xhamia mbret

Views

9.90 M

Subscribers

29.12 K

Joining Date:
2009-03-23

Views

26.41 M

Followers

390.82 K

Uploads

986

V30:
207

ER30:
1x

Country

_ _

Category

Education

Profile Type

Creator

Xhamia Mbret Facebook Page Statistics

Total Views

26.41 M

Videos

986

Average Views/Video

26,788


Videos
 • Kur duhet ta lus Allahun e Madheruar

 Na ndqini ne INSTAGRAM 😲🌻

https://www.instagram.com/xhamia_mbret/

    

 • Lutje ne raste brengosje pikellimi dhe fatkeqesish

Na ndqini ne INSTAGRAM 😲🌻

https://www.instagram.com/xhamia_mbret/ ⬅️

    

 • Lutjet qe te ndryshojne jeten

Na ndqini ne INSTAGRAM 😲🌻

https://www.instagram.com/xhamia_mbret/ ⬅️

    

 • Largohu nga e keqa dhe njerezit qe bejn vetem keq.Largohu nga ata qe nuk te vleresojn

Na ndqini ne INSTAGRAM 😲🌻

https://www.instagram.com/xhamia_mbret/ ⬅️

    

 • Komentimi i endrrave ne islame 
3 hadithe profettike qe flasin per endrrat.

Na ndqini ne INSTAGRAM 😲🌻

https://www.instagram.com/xhamia_mbret/ ⬅️

    

 • Keta jane njerezit qe do qendrojne prane Profetit ne Diten e Gjykimit

Na ndqini ne INSTAGRAM 😲🌻

https://www.instagram.com/xhamia_mbret/ ⬅️

    

 • Si duhet te lutesh kur te bie nje e keqe

Na ndqini ne INSTAGRAM 😲🌻

https://www.instagram.com/xhamia_mbret/ ⬅️

    

 • Nese po jeton momente te veshtira mos u dorezo sepse pas saj do te vijn te mirat

 Na ndqini ne INSTAGRAM 😲🌻

https://www.instagram.com/xhamia_mbret/ ⬅️

    

 • 3 kushtet qe te pranohet duaja.

Na ndqini ne INSTAGRAM 😲🌻

https://www.instagram.com/xhamia_mbret/ ⬅️⬅️

    

 • Ai krijoi çdo gjë, duke e përsosur në mënyrë të qartë dhe me masë të caktuar. (Suretu El Furkanë:2)

Na ndqini ne INSTAGRAM 😲🌻

https://www.instagram.com/xhamia_mbret/ ⬅️⬅️

    

 • Cfare ndodh me njeriu e ditur kur vdes dhe cfare ndodh me te pasurin?

    

 • 5 lutje qe te mbrojne nga magjia

Na ndqini ne INSTAGRAM 😲🌻

https://www.instagram.com/xhamia_mbret/ ⬅️⬅️

    

Kur duhet ta lus Allahun e Madheruar Na ndqini ne INSTAGRAM 😲🌻 https://www.instagram.com/xhamia_mbret/

 

 

Upload

2018-09-17

The above data represents video analysis and stats of Xhamia Mbret Facebook page