Search Results for "Agron.Gj.Krasniqi"

Channels

Trio e Lezhës Sot o kurrë Kosova e lirë

channel image

Joining Date: 2009-02-27

Subscribers: 2.31 K

Views: 7.17 M

Uploads: 176

Know More  

Haxhi Zeken SINAN &VETON MUSHKOLAJ -HYSNI & ISUF ZUKAJ AGRON ne Kullen e E.Gj

channel image

Joining Date: 2013-10-30

Subscribers: 1.69 K

Views: 2.08 M

Uploads: 1.11 K

Know More  

Qka ka hasmi qe u prish ne koke

channel image

Joining Date: 2015-08-23

Subscribers: 24.59 K

Views: 22.64 M

Uploads: 218.24 K

Know More  

ENVER GJELI; SINAN & VETON MUSHKOLAJ ;ISUF&HYSNI ZUKAJ GANI KRASNIQI DHE AGRONI

channel image

Joining Date: 2013-09-25

Subscribers: 1.69 K

Views: 2.08 M

Uploads: 1.11 K

Know More  

RAN NE MIRDIT 3 KAPEDAN LIVE 2018 DG

channel image

Joining Date: 2018-05-27

Subscribers: _ _

Views: _ _

Uploads: _ _

Know More  

Rane ne mirdite 3 kapedane

channel image

Joining Date: 2016-01-01

Subscribers: 25.15 K

Views: 19.30 M

Uploads: 217.82 K

Know More