Search Results for "Avlumetitrashqipepisodi6"

Channels

"Nuk kam qenë asnjëherë pronare" Kryemadhi: Nuk kam lidhje me asnjë person rus | ABC News Albania

channel image

Joining Date: 2023-03-31

Subscribers: 386.00 K

Views: 462.80 M

Uploads: 106.78 K

Know More  

10 vite nuk e kam pa djalin deri i ka ndreq letrat" Tregime nga katuni

channel image

Joining Date: 2023-03-30

Subscribers: 66.00 K

Views: 79.23 M

Uploads: 3.31 K

Know More  

Vranësira dhe reshje, si pritet të jetë moti gjatë ditës | ABC News Albania

channel image

Joining Date: 2023-04-01

Subscribers: 386.00 K

Views: 462.80 M

Uploads: 106.78 K

Know More  

Hidhet nga dritarja e spitalit në Gramsh.Pacienti 65 vjecar ishte shtruar prej 4 ditësh

channel image

Joining Date: 2023-03-30

Subscribers: 386.00 K

Views: 462.80 M

Uploads: 106.78 K

Know More  

Jeta Deva: Autizmi nuk është sëmundje që të “shërohet”

channel image

Joining Date: 2023-03-30

Subscribers: 334.00 K

Views: 557.55 M

Uploads: 78.12 K

Know More  

Jeta Deva: Autizmi dallon prej çrregullimeve të tjera dhe ka në disa raste edhe më shumë sfida

channel image

Joining Date: 2023-03-30

Subscribers: 334.00 K

Views: 557.55 M

Uploads: 78.12 K

Know More