Search Results for "Ky qytet do te vij nga pas"

Channels

Teuta Selimi - Ja Fala (Official Video 4K)

channel image

Joining Date: 2019-11-15

Subscribers: 26.80 K

Views: 33.75 M

Uploads: 3

Know More  

Serenatat e Korçës dhe Shkodrës, artistët e të dyja qyteteve i këndojnë në Pazarin e Vjetër

channel image

Joining Date: 2019-10-27

Subscribers: 2.08 M

Views: 4.88 B

Uploads: 252.60 K

Know More  

Vinz - My Shqipez (HELLBANIANZ) (Official Video HD)

channel image

Joining Date: 2016-07-14

Subscribers: 4.11 M

Views: 6.54 B

Uploads: 8.61 K

Know More  

Vox pop, vizita e Berishës në Vlorë - (10 Maj 2000)

channel image

Joining Date: 2020-05-31

Subscribers: 1.45 M

Views: 2.39 B

Uploads: 169.02 K

Know More  

Motrat Mustafa - Me Fajson Qe Nuk Pata Femi (Official Video)

channel image

Joining Date: 2012-05-04

Subscribers: 169.00 K

Views: 293.79 M

Uploads: 294

Know More  

Kushtrim Kelani & Ezo Menic - Inati | 2022 🚀

channel image

Joining Date: 2021-12-06

Subscribers: 13.80 K

Views: 11.03 M

Uploads: 40

Know More