Search Results for "NusretNazlı"

Channels

Zot i madh, sa shume dhimbe! Baba e bije kullojne ne lot! Cilin hall te tregojne me pare?

channel image

Joining Date: 2022-05-23

Subscribers: 431.00 K

Views: 279.10 M

Uploads: 4.54 K

Know More  

25 vjecarja me tumor, nena e nje djali te vogel futet ne operacion mes ankthit dhe shpreses!

channel image

Joining Date: 2022-05-21

Subscribers: 431.00 K

Views: 279.10 M

Uploads: 4.54 K

Know More  

Si mund te marrim fryme? Atmosfera dhe frymemarrja! Perfeksioni ne Univers!

channel image

Joining Date: 2022-05-23

Subscribers: 431.00 K

Views: 279.10 M

Uploads: 4.54 K

Know More  

Erkidi, foshnja e vogel qe rrezikonte te verbohej dergohet ne Itali! Momente emocionuese

channel image

Joining Date: 2022-05-21

Subscribers: 431.00 K

Views: 279.10 M

Uploads: 4.54 K

Know More