Search Results for "abcalbanian"

Channels

"E zhdapte gruan ne dajak", fqinjet per Zhidrun: Ziheshin e griheshin, problematik edhe në pallat

channel image

Joining Date: 2020-09-25

Subscribers: 121.00 K

Views: 143.43 M

Uploads: 59.40 K

Know More  

Policia kishte informacion dhe i mbajti ne vezhgim, tre te rinjte bene gabimin e jetes

channel image

Joining Date: 2020-09-28

Subscribers: 121.00 K

Views: 143.43 M

Uploads: 59.40 K

Know More  

Vajza ndejti disa dite me nenen e vdekur ne shtepi, fqinji tregon si u zbulua | ABC News Albania

channel image

Joining Date: 2020-09-26

Subscribers: 121.00 K

Views: 143.43 M

Uploads: 59.40 K

Know More  

Te qara dhe ulerima: Gruaja qan Lefter Zhidrun pasi e ekzekutoi RENEA | ABC News Albania

channel image

Joining Date: 2020-09-25

Subscribers: 121.00 K

Views: 143.43 M

Uploads: 59.40 K

Know More  

Moti i keq ne Vlore, pezullohet levizja detare | ABC News Albania

channel image

Joining Date: 2020-09-28

Subscribers: 121.00 K

Views: 143.43 M

Uploads: 59.40 K

Know More  

E plagosen, kerkoi ndihme pastaj leshoi bresherine: E gjithe dinamika, si i elimiunua Lefter Zhidru

channel image

Joining Date: 2020-09-26

Subscribers: 121.00 K

Views: 143.43 M

Uploads: 59.40 K

Know More