Search Results for "diflaxakalasian"

Channels

Vallen Do Ta Marre Per Ty

channel image

Joining Date: 2023-03-29

Subscribers: 219.00 K

Views: 141.30 M

Uploads: 127.03 K

Know More  

Shyhretja del iftar me nënën, vajzat dhe nënën e Leartës, ky detaj bie në sy…!

channel image

Joining Date: 2023-03-30

Subscribers: 8.24 K

Views: 3.45 M

Uploads: 658

Know More  

Kevin Jacobs i dergon DHURATE Luizit, produksioni e fshehu, “rrëfehet” Kevin

channel image

Joining Date: 2023-03-31

Subscribers: 32.90 K

Views: 12.15 M

Uploads: 2.83 K

Know More  

Luizit nuk i del inati me Dean: ‘Nuk ta fal kurrë largimin e Efit

channel image

Joining Date: 2023-03-31

Subscribers: 32.90 K

Views: 12.15 M

Uploads: 2.83 K

Know More  

Deliu-Kodra: Këto dy vite sa ish krerët e UÇK-së po mbahen në Hagë, të vështira për PDK

channel image

Joining Date: 2023-03-31

Subscribers: 151.00 K

Views: 172.72 M

Uploads: 32.80 K

Know More