Search Results for "enverche35"

Channels

Top News-I kërkuar në Gjermani për 36 ngjarje kriminale/Gjykata e Tiranës miraton ekstradimin e tij

channel image

Joining Date: 2022-08-09

Subscribers: 2.13 M

Views: 5.12 B

Uploads: 267.82 K

Know More  

Gjendet i pajetë 46-vjeçari

channel image

Joining Date: 2022-08-09

Subscribers: 1.50 M

Views: 2.50 B

Uploads: 180.14 K

Know More  

Veliaj: Disa nga vatrat e zjarreve në periferi të Tiranës kanë qenë te qëllimshme

channel image

Joining Date: 2022-08-09

Subscribers: 1.50 M

Views: 2.50 B

Uploads: 180.14 K

Know More  

Bwa mare! Se konfime Lanmò 100 Jou andifiilte.Se fini pou 400 mawozo,Lanmò kache se Vitelòm kap edel

channel image

Joining Date: 2022-08-10

Subscribers: 94.40 K

Views: 19.89 M

Uploads: 1.53 K

Know More  

“Vejusha e Zezë”, ja kush është gruaja e orgjive dhe ...

channel image

Joining Date: 2022-08-10

Subscribers: 157.00 K

Views: 197.09 M

Uploads: 31.48 K

Know More