Search Results for "vaga naner"

Channels

Vagabondi - Vaga Style (Official Video HD)

channel image

Joining Date: 2013-10-26

Subscribers: 4.11 M

Views: 6.56 B

Uploads: 8.61 K

Know More  

Vaga - Tirona Kampion 2020

channel image

Joining Date: 2020-08-06

Subscribers: 11.70 K

Views: 3.19 M

Uploads: 10

Know More  

Djali vret babane e vellane ne veri te Mitrovices - Klan Kosova

channel image

Joining Date: 2022-05-27

Subscribers: 229.00 K

Views: 488.77 M

Uploads: 63.89 K

Know More  

Vëllai vret me thikë binjakun dhe babanë, në veri - Klan Kosova

channel image

Joining Date: 2022-05-27

Subscribers: 229.00 K

Views: 488.77 M

Uploads: 63.89 K

Know More  

Surpriza nga Gurbeti për Nënën nga Fëmijët...!!!

channel image

Joining Date: 2022-05-27

Subscribers: 8.78 K

Views: 5.84 M

Uploads: 605

Know More