Bill Fiatussalam
 

Bill Fiatussalam

Views

15.17 M

Subscribers

180.00 K

Joining Date:
2018-01-22

Views

_ _

Followers

_ _

Uploads

_ _

V30:
_ _

ER30:
_ _

Country

Category

Entertainment

Profile Type

Creator
$arraytobeencode['title']

Bill Fiatussalam YouTube Channel Statistics

Hello everyone my name is Bill Fiatussalam. Channel gua ngomongin anime and game, so you can subscribe my channel if you love anime and game. I Love Anime, really love it. thats why i make these video. kadang gua juga maen game. btw Anime Favorite gua itu Attack on Titan, dan akhirnya Season 3 part ... more Hello everyone my name is Bill Fiatussalam. Channel gua ngomongin anime and game, so you can subscribe my channel if you love anime and game. I Love Anime, really love it. thats why i make these video. kadang gua juga maen game. btw Anime Favorite gua itu Attack on Titan, dan akhirnya Season 3 part 2 udah di depan mata yeay. tapi kalo Anime terbaik sepanjang masa menurut gua itu, Naruto. itu aja sih wkwkwk. Information: Channel Baru, yang lama udah dead. Im gonna mention this sh*t so you can find me easily: Youtuber Anime Indonesia, Reaction Anime Indonesia, Review Anime Indonesia. and Remember this, channel-channel anime indonesia, gua bakal ngalahin lu semua. #InThePositifWay #InTheGoodWay #InTheAnimeWay #InNinjaWay. You know what i mean.... Salam Anime Lovers Indonesia!! less

Video Stats of this channel is only available for paid customers.

Contact our sales team / Request a demo

The above data represents video analysis and stats of Bill Fiatussalam YouTube Channel


Compare any YouTube Channel’s Statistics with Bill Fiatussalam

You can now compare any YouTube channel's statistics and find out which channel is performing better. Just add a YouTube channel and get a instant analysis on YouTube video performance comparing Bill Fiatussalam

vs
vs
vs
vs